är det torsdag idag?

Jag gissar det varjefall även om jag känner mig väldigt osäker. Är det kanske onsdag? Vilket fall som helst så har jag tagit det väldigt lugnt idag och bara pluggat vägskyltar. Tänkte försöka hinna med en runda nu till Johannesens, jag hoppas nämligen att dem äntligen har fått in lite nyheter och inte den gamla vanliga rean som har hängt där nu alldeles för länge. Var ett tag sedan jag var där så nu måste de väl ändå ha fått in nåt nytt! Ikväll ska jag på personalfest på båten, så det hade ju varit kul om man kunde hitta något trevligt att ha på sig. Sen blir jag så arg på alla butiker som redan nu!! börjar få in "Höst nyheter" och H&Ms höstkatalog som jag fick hem förra veckan åkte raka vägen ner i papperskorgen! Jag vill inte se sånt! Dystra färger och varma plagg gör mig inte alls lockad till att shoppa. Nehej, snarare tvärt om. Det är för tusan fortfarande sommar och låt det vara det dem få månaderna om året det faktsikt går att njuta av det svenska vädret. Tycker inte alls det är kul att se alla dystra plagg som börjat ploppa upp i butiken! Som om hösten inte redan var dyster och mörk nog! Går det inte att ha lite färggladare och ljusare plagg bara för att det börjar gå mot mörkare tider? Jag tycker det är väldigt trist varjefall... Hehe, nej, nu ska jag återgå till Du & Jag i trafiken :) Ciaooo 


Viiilll haaaa ...

HTC Magic

Hallå i rutan

Idag är jag väldigt ledig fram till lördag vilket känns för bra kan jag säga. En annan bra grej är ju att jag för första gången någonsin har internet på datorn i lägenheten! Visserligen är det någon annans internet, men det kan väl inte dem märka, eller? Jaja, helgen har passerat med mest lyckliga stunder och nu är en ny vecka fullt igång. Har köpt lite nya grejer till lägenheten, lite nya kuddar, sko hylla och lite andra små detaljer. Ska strax gå ner mot stan på jakt efter fler saker att slösa pengarna (jag inte har!) på. Alltid lika roooligt. Vill ha lite fler kuddar och filtar i soffan och ett nytt, matchande duschdrapperi tänkte jag. Får se vad min andra halva säger som det! Han tycker ju tyvärr inte det här med möblering är lika kul som jag... Usch, nej nu börjar tiden rinna iväg känner jag! Jag har varit påväg ut genom dörren nu i snart 2 timmar tror jag! Men allt möjligt har kommit emellan... bland annat den här bilden:
 

im off to town ,, ciaooo

Lost i veckodagarna...

Eftersom jag jobbar olika dagar hela tiden, festar mitt i veckan och inte bara under helgerna så blir det lätt att allting smälter ihop. Just idag känns det som att det är fredag. Kan inte riktigt beskriva varför men det bara känns som att det borde vara en fredag idag! Hur som helst så är jag varjefall ledig och idag har jag varit duktig och städat och varit ute på en långpromenad i skogen med min hund Tessie. Först tyckte jag det såg blåsigt och kallt ut men när jag väl var ute och gick min rappa promenad så sken solen upp och det blev ganska svettigt med alla kläder jag pälsat på mig. Var och kollade på Harry Potter förresten i förgår. Jag tyckte den var riktigt bra, men dock var det fruktansvärt jobbigt eftersom vi satt längst fram och jag var galet trött och nära på att somna flera gånger om. Ryckte till ett antal gånger så jag har pinsamt nog säkert missat vissa stunder i filmen, hehe men den var bra det jag såg iaf haha. Nä, slut pladdrat.

Haa dee '
P.S. här kmr lite fler biler på kattungarna...










Lördagkväll i min ensamhet...

Just nu sitter jag hemma och tittar på en film. En ganska sjuk och äcklig film som jag tror heter Domes Day.. Imorgon blir det jobb för min del så måste gå och lägga mig i tid ikväll, annars hade det blivit madison igen för min del! I torstes började vi hemma hos Amanda och sedan blev det madison. Till en början gick det rätt lugnt men sen blev det galet, på ett positivt sätt såklart ;) Och bilfärden hem med tre främmande killar på en kringelkrokväg uppe på åsen var ju också spännande. Dagen efter var jag fruktansvärt trött efter att ha dansat timmar i sträck utan i stort sett någon pause alls. Men det blev en runda till Hallands väderö och sen åt vi på Fiskhuset i torekov, sen när jag kom hem var jag verkligen megadödstrött. Nästa vecka jobbar jag bara fredag och torsdag så får hoppas att något kul händer de dagar jag är ledig, annars är det bajs tråkigt att vara ledig om ingen annan är det förståss...  aja. Nu ska jag koncentrera mig på filmen istället.









Off to hallandsväderö...

Igår hade jag en sjuk men rolig kväll på madison. Har aldrig dansat så svetten runnit som det gjorde igår ;) Och nu väntar jag på att Jonas ska komma sen bär det av till Hallandsväderö : ) Njut av solen idag allihop. Imon kommer regnet.

Ciaooo

Ledig idag...

Jag kan säg att jag inte sovit så bra på länge som jag gjorde inatt! Och ännu bättre kändes det ju imorrse när det var Jonas och inte jag som var tvungen att gå upp när klockan ringde. Har varit totalt slut de senaste dagarna på¨grund av för lite sömn, så jag har gått på kaffe energi istället. Igår när jag vaknade trodde jag inte att solen skulle skina som den gjorde senare under dagen! Huh, vilken sommarvärme det plötsligt blev :) Alex kom och hämtade mig sen stack vi in till stan och kollade rean på Lita. Hittade såklart en massa fint där! Sen åkte vi vidare till klitter men insåg snabbt att vejbystrand är snäppet bättre så det blev ett kvällsdopp och en glass på den nya så kallade Glassbåten, som tydligen bara hade mjukglass vanilj-jordgubb! Aja, sen fottade vi kattungarna, vilket inte alltid är helt enkelt så som de busar runder, men några bra blev det ändå! :) Och idag MÅSTE jag städa mitt rum som jag lämnat helt åt att förfalla. När det väl är så stökigt så slutar jag bry mig om att ta undan efter mig eftersom det redan ä'r så stökigt... suck! Men nu ska det bli andra bullar. Familjen är i danmark så det blir volymen på max och sen bara sätta igång!   Imon blir det madison, wiiiie.


Ciaoooo

Helt slut i kroppen

Igår var Jenny sjuk på jobbet så jag var ensam och det var avresa på alla rummen utom ett! Puh säger jag, och senare ringde chefen och sa att jag skulle börja halv sju imorse istället för halv 8. Somnade halv ett och gick upp kl 5 vilket är alldeles för lite sömn för mig. Imorse fick jag fixa frukosten för första gången på egen hand och det gick bra :) som tur var det inte lika många gäster idag så det blev en mjukstart. Har jag förresten nämnt att jag jobbar på ett hotell? Då vet ni nu iaf. Imorgon är det jobb igen sen är jag ledig fram till helgen. Nu ska jag se klart Privileged sen ska jag sooova.    Ciiaoo

7 veckor


Tisa. Vårt lilla nyfikna busfrö som älskar att äta och springa runder i 190 över golven. Hon är lite mer frammåt och orädd och gör lite som hon vill. Hon var den som charmade oss först med sina klarblåa ögon som tittade nyfiket upp på allt och med huvudet på sne var hon oemotståndlig! Hon är en kopia av Selma, både till utseendet och sättet (en väldigt bra katt alltså;).





Bella.  Busig men mycket kelen och tillgiven, extra kelen är man när magen kurrar!;) Hon är den som gärna kryper upp i knäet på en och vill ha uppmärksamhet. Med mörkgrå, lite spräcklig färg och en svart nos, en prick under hakan, en rund prick på vardera tass och mage, och svarta trampdynor blir hon den som skiljer sig ur mängden!  Hon är dessutom den minsta av dem, men det gör ju bara henne ännu sötare. Funderar på att behålla henne, men problemet är att vi redan har tillräckligt många katter (3 st) och jag är ju inte hemma så mycket heller.



-Sist men inte minst,   Molly. Tycker mest om att sova och kela men busa är också kul efter skönhetssömnen. Konstiga, nya saker är läskiga, så dem måste hon fräsa lite åt eller resa ragg, eller också blir hon helt förstelnad (oftast). Molly har varit sist med precis allt! Hon skyndar långsamt och låg hellre och sov när de andra två började upptäcka att det fanns en värld utanför kattkorgen. Men nu är hon också lika nyfiken som dem andra, men.. sömn är ju himmla viktigt! Detdär med att äta mat har hon heller inte riktigt förstått vitsen med utan diar helst fortfarande. Men trots att hon är efter med allt hon gör så är hon väldigt fin på sitt lilla speciella vis :) Jag tror hon skulle passa som innekatt.


Alla söker nya hem. Om några veckor är de redo att lämna mamma Selma. Jag ska försöka ta några bättre bilder, men det är inte alltid helt lätt ;)

Hjärtskärande saga...

Jag var inne på aftonbladet och klickade runder lite när jag kom in på Mika och Michels blogg som blivit kända efter deras deltagande i Robinson i år. Djurvän som jag är, läste jag om deras berättelse om en herrlös hund som de tog hand om efter att den blivit påkörd av en bil. Sedan dess har inte hunde som de döpt till Singah släppt dem ur sikte. Läs själv och se om du kan hålla tårarna borta! Nu ska jag ta min egen hund och åka till helsingborg och servera en bakis Tungard lite frukost.   Ciaooo

http://blogg.aftonbladet.se/uppdragbangkok

Av med klänningen...

och bums i säng! Japp. Så blir det. Allt jag fått ut av denna kväll är onödiga alkohol-kalorier, ett jäääääkligt stökigt rum och en ovanligt uppdaterad blogg. Har inte längre någon skjuts, och börjar därmed inse vilken dålig idé detta har varit. Men, det är väl bara till att se det positiva i det hela! Nu har jag detta misstaget bakom mig och inte framför mig ; ) 

Natti natti

Lyckan att hitta ett spritkåp man inte visste existerade ..

Just nu sitter jag här i Vejby mitt emellan Båstad och Helsingborg och vet ännu inte åt vilket håll det bär av ikväll. Är nu inne på mitt tredje glas vitt vin och börjar äntligen känna mig ganska så pepp. Tur det! Kalla det lyckat eller misslyckat, men ikväll ska jag varjefall ut och sätta klackarna i taket, trots att jag förtillfället sitter här i min ensamhet och väntar på ett besked.  Först hoppades jag på Båstad men nu hoppas jag på Helsingborg.. Se, inte ens jag kan bestämma mig! Så inga sura miner över att de andra inte heller verkar kunna göra det, även om jag börjar bli galet uttråkad och trött på att behöva vänta... puh. Under de närmsta veckorna är Party-kalendern mer fylld mitt i veckan än på helgerna. Gissa varför? Jo, för att min chef har bestämt att jag ska jobba varje helg, lör-sön-mån-tis. I love my boss! Jag kan ju också passa på att berätta om mitt lilla fynd idag. I ett skåp som jag aldrig brukar titta i gömde sig ett spritskåp, och gissa vad jag hittade där! Jo, min försvunna passoa och tequila rose och en hel del andra gosaker!!! Mmmmm, lycka. Passade väldigt bra att hitta något sådant just nu. Så nu vet ni vad jag mumsar på ikväll! Jag kan också berätta att jag nog vet vad jag vill göra i framtiden. Ett stort steg för mig sedan jag fick glömma mina drömmar om skara när jag såg den omöjliga no-life intagningspoängen. Det blir nog 60 hp Webbdesign först och därefter Informatik 120 hp i Halmstad :) det lät spännande och det är saker jag ändå är rättså bekant med så förtillfället varjefall , så är det mitt mål till nästa höst!   Och nu dör datorn snart.. fan. Ja, men hejdå då! Trevlig helg gott folk. Love!
 
:* Sofie

l i f e <3

Nu har solen skinit i flera dagar i sträck, och hur kan man vara annat än på bra humör då? Livet känns så mycket enklare på sommaren än under vinterhalvåret, att man nästan börjar undra, går det verkligen bara att vara såhär lycklig typ 3 månader om året? Tja, men det är nog tyvärr sant... man kanske borde flytta utomlands trots allt.

Aja. Min vanliga fre-lör helg blev för omväxlingens skull en fre-lör-sön helg. På fredagen blev det mys i kvällssolen med min älskling, på strandpromenaden i helsingborget med lite mummsig mat och dricka. Dagen efter stack jonas och hade båtrace vilket jag är väldigt bitter över, eftersom jag inte fick följa med!!! (Nästa år säger jag bara, jonas!!! ;) Jag låg iaf på stranden den dagen och bättrade på brännan istället. Framåt kvällen cyklade jag o jonas ner till josse som hade fest och därefter blev det en runda in till stan. Dagen efter blev det en härlig daag på straanden åter igen :) sen framåt kvällen stack vi till lovisa och förfestade lite smått där innan vi gick ner till söndagsklubben Hos Jonas. Det stället har verkligen den rätta sommarkännslan :) så det ska va! Nu har jag lite bråttom men annars i veckan har jag mest bara varit på stranden, vejbybadet, firat jonas mamma, ätit god mat och myst på Hos Jonas ; ) Nu kommer alexandra som tagit sitt körtkort och hämtar mig, sen ska vi ta ett morgondopp i havet : )

Ciaoooooo <3