hola

´Just nu är jag i spanien pa semester med familjen, cala d'or närmare sagt. Har det jätte jätte skönt men saknar alla där hemma, klart. Nu ska jag och brorsan ta en glass, en drink och sen soova :) adios amigos hoppas alla har det bra där hemma;)


:)

Nu har jag sett det sista avsnittet av satc, otroligt nog tårades mina ögon väldigt många gånger under sista avsnittet ;) Men det slutade lyckligt och nu har jag en pirrig känsla i mig, både glad och ledsen på samma gång, på något vis ;) har tänkt väldigt mycket ikväll och varit lite extra känslig tror jag. När Carrie lämnade allt och åkte till Paris började jag tänka på att jag själv snart ska sätta mig i flygplanet och åka långt bort ifrån de jag älskar :) kommer sakna er, speciellt min älskling. Och allt annat här hemma. Jag är väldigt duktig på att få hemlängtan när jag är iväg några dagar näml .. ajja det är bara semester några dagar, vafan, men ja, det känns lite extra jobbigt när man trivs så bra här hemma, sommar och lov osv :P men men. Ska bli skönt också! Godnatt


Candi Staton- You Got The Love

Sometimes I feel like
Throwing my hands up in the air
I know I can count on you
Sometimes I feel like saying
'Lord I just don't care'
But you got the love I need
To see me through

onsdag

Ligger just nu i min säng och ser på Sex and the City maraton. Finns ingen bättre serie ;) På lördag ska jag se premiären på filmen i ängelholm med Micie, Rebecka & Linn. Jag längtar verkligen! Men efter bion kan gärna tiden stanna upp för kl 2 på natten bär det av till kastrup och sedan slutdestionationen -mallorca, tillsamans med familjen. Ska bli skönt att sola och bada men kommer sakna alla något frukstansvärt :) de sista dagarna kommer antagligen vara olidliga men jag SKA återvända till sverige som pepparkaka hoppas jag, (måste se det positiva i det negativa). Nepps, nu ska jag äta min sallad och ägna full koncentration till min tv. adios


onsdag

Nu vet jag hur det känns att verkligen vara kär :)
Jag älskar dig otroligt mycket, Jonas.


bilder från gårdagens studentfirande

   
  

:)

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

Todelo bloggen;)

Jag skrev nyss ett aslångt inlägg som bara försvann :@ gettin nuts. Men men, jag har ingen dyrbar tid att förlora? nej nej. Så jag börjar väl om då! Jag kan börja med att säg att mitt datoranvändande har minskat rätt rejält sen min älskade dator tagit semester och sommarlovet anlänt. Därav den dåliga uppdateringen här i bloggen på sistone. (Sry, fans!)

Jag och Micie har i princip bott i helsingborg hos min loverboy i helgen. I torsdags började mitt sommarlov och sedan åkte jag till hbg för lite studentfirande. På kvällen var vi först på studentskiva hos Daniela och därefter hos Josefin sedan åkte vi in till stan. Jag och micie gick till båten där jonas och company var och partajjjjade :) sen blev det en kort visit på steakhouse och därefter hemgång. En kort men trevlig kväll tycker jag..

På morgonen var micie den mest morgonpigga som begav sig ner till stranden redan kl 7 på morgonen !? .. vid 11 tiden hade jag och jonas också vaknat och masade då ner oss de 50 metrarna till stranden för att stanna där resten av dagen i princip. Dagen avslutades med en drink på båten sen åkte jag, micie och rebecka till ängelholm igen.

På lördagen åkte vi till hbg igen för att fira Jonas & Dardan som fyllt 20 år, på jonas pappas båt. Det var en meegakul. Tack till min älskling och dardan som ordnade allt så bra och bjöd på en minnesvärd kväll :) Kvällen slutade väl, men i kaos och lite tidigare hemgång än de andra men men... :/ sov hos jonas och sen lagade jag macaronisar till en jöns som somnade istället. arh, blir man galleeene eller. :)

Även nästa dag spenderades på stranden, mys mys :) Framåt kvällen åkte vi till ängelholm igen. Sen fäljde älsk med mig hem och lagade tacos och sedan sov han här.

I måndes vet jag inte riktigt vad jag sysslade med. Troligtvis inte särskillt mkt :) Idag, tisdag, följde jag med jonas till göteborg där han skulle lämna lite saker sedan åt vi på Sense och gick en runda på stan :) Ganska vilse var vi men vi fixade det ;) Ähhh.. nu orkar jag inte skriva mer :) adios amigos! ta väl hand om er ;) /Sofie


söndag

Då var helgen över men just nu känns det väldigt oviktigt för nu är det bara 4 dagar kvar till sommarlovet :D hur skönt som helst! Igår var jag och förfestade hos Olle sedan blev det utgång i stan :) och det var en trevlig kväll :D måste berätta en sak också som hände inatt. När jag vaknade och märkte att jag låg själv i sängen, tittade jag runt i rummet och då såg jag jonas ligga ihopkrupen mitt på golvet med en fotpall till kudde. Haha ;) såg miiinst sagt obekvämt ut :D elak (trött) som jag var slängde jag bara ner en filt och en kudde till honom och somnade om xp hur han hamnade på golvet är fortf ovisst ;P jeje kul iaf . Idag har jag varit på stranden hela dagen, väldigt skönt. Har brännt mig lite på ryggen nu bara men äsch, imorgon är det väl brunt? Nu är jag dödstrött så nu ska jag sova :) Godnatt! pejz