Party

Ja, det blir lite ändå såklart. Snart åker cyklarna fram och så ska jag jonas och alex cykla hem till oskar i skepparkroken. dock är jag svinit trött just nu efter få timmars sömn och tidig morgon men det struntar jag i.

Hoppas alla får en trevlig kväll!

Pet Society



Jag är helt såld, eller kanske till och med beroende av detta flash-spelet på Facebook.
Bra eller dåligt? det kan diskuteras :s

Valborg

Nu har jag kommit hem ifrån min första dag på jobbet. Hm, känns bra att säga så. Måste säg att jag har bästa tiderna, även om det kan bli lite kämpigt att gå upp på morgonen, men det kan vara värt det! Det gick riktigt bra idag och jag är nöjd med jobbet. Det här kommer bli nemas problemas i sommar :) kommer alltid att sluta senast 12 på dagen, så därefter kan jag gå ner till stranden direkt. MEN, som sagt måste jag lägga mig tidigt ikväll vilket känns himmla surt! :( 

Nu ska jag sätta mig och sy i min nyinköpta tunika från Day . Tyget är så otroligt ömtåligt så det är inte så konstigt att den redan har gått sönder. Men men. Jag visste ju om det när jag köpte den :/
Ciao!

Halva veckan är äntligen över!

Okej. Det kan hända att mitt förra inlägg var aningen överdrivet och skrivet i stressens stund, för då ser jag bara svart. Men jag har överlevt halva veckan, trots att jag känner mig lite halvdöd såhär när det är 3 timmar kvar till inlämningen av rapporten och jag inte är färdig, men så fort jag stängt ner detta blogg inlägget får jag sätta fyr på fingertopparna. Sen kan jag ju berätta att jag ska jobba imorgon halv sju + fredag morgon tio över sju, vilket innebär inget valborgsfirande för min del! Känns väldigt trist, för jag hade verkligen sett fram emot valborg eftersom det för ovanlighetens skull faktsikt händer något vettigt! Men men. Nu är jag snart inne i vuxenlivet och då är det bara att bita i det sura äpplet OCH TJÄNA PENGAR. Så jag får se det positiva i det hela. Kassan växer lite inför köpenhamns resan, och det gynnar ju. Jag kommer ta med mig kameran och lägga upp lite kort här senare i helgen tänkte jag. Nu måste jag sätta full fart med min projektrapport.

Som ni ser har jag gjort en ny design här på bloggen, men den gjordes på 5 röda, så jag ska fixa till den lite sen. Är inte nöjd med min header.

Ciiao

Jag vet. Min blogg är inte underhållande, men det är MIN blogg och jag behöver avreagera mig...

Jag längtar verkligen tills denns veckan är ÖVER och det blir HELG och jag kan fylla 19 och åka till KÖPENHAMN och shoppa IHJÄL MIG! aa, precis. För imorgon har jag först religion där vi håller på med en riktigt super tråkig uppgift, därefter ska jag direkt på arbetsintervju, vilket jag är så NERVÖS inför.     Oh God. Oh God.
Och inatt ska jag sova ensam dessutom. Kommer inte kunna sova! Sen måste jag jobba stenhårt med mitt projektarbete och rapporten fram tills onsdag, vilket jag har sjukt ångest inför! +pm+swot-analys+gantschema+budget till projektet i mediekommunikation. ARH! +En filmanalys till på fredag som jag inte börjat på ens. ARH ARH ARH. Okej. Nu ska jag fortsätta arbeta, adios.

<3

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

YES!

Min balklänning har kommit :)

hello torsdag

fy i helsike vad det gick dåligt på min engelska redovisning. vet inte riktigt vad som hände men något har jag nog lärt mig av mitt lilla snedsteg. aja, nu sitter jag i skolan och har organisation och ledarskap vilket är sisådär kul. i eftermiddag har jag historia och sen ska jag lämna mina skor till skomakaren och titta efter en present till felisia och sen hem och plugga vidare. riktigt kul liv jag har nu :) adios

onsdag


Nu har ett argsint mejl med mig som avsändare nått vårt kära grannland... Min balklänning beställde jag för över 3 månader sedan på
www.TP-kjoler.dk men den har fortfarande inte kommit, och nu börjar balen närma sig. Jag måste ju köpa asseccoarer och skor till och bestämma hur jag ska ha håret, och tänk om jag måste justera klänningen på något vis? Då måste jag hinna med det också ju!!!

Igår var vi med på en rättegång i Helsingborgs tingsrätt. Blev mest att vi fick sitta och vänta, eftersom många rättegångar var inställda men tillslut fick iaf halva klassen se på en rättegång om en kille som blev dömd för rattfylleri på moped. Sen efter det var det en rättegång om ett narkotika brott, men det hann vi inte titta på eftersom vi var tvugna att skynda oss tillbaks till skolan. Men vi fick iaf se de åtalade som satt utanför och inväntade sin dom! Det gick knappast att missa de indianliknande nerknarkade typerna, haha. Läskigt, men hade varit spännande att se den rättegången så det var synd!
Aja , nu har jag projektrapports-panik, men det ska väl gå bra! Hopeeefully. Och i eftermiddag ska jag göra en bokredovisning som jag itne förberätt mig inför så mkt, så det får gå som det går ! Nu längtar jag till helgen även om jag kmr ha fullt upp med skolarbete även då men lite roliga saker hinner jag väl med ändå. På fredagkväll blir det Grillparty på båten och dagen efter ska jag på konfirmation till en som heter Felisia som jonas känner. ÅÅåååh, vet ni vad, jag vill inte fylla år, men TYVÄRR. Nästa lördag GÖR JAG DET! 19 år.... haha, får se om jag ska fira det eller inte. Hade varit kul att bara ut och äta lite med några kompisar på barfota och sen gå ut eller något, eller också blir det bara mys med jonas. Jag trivs inte riktigt med att fira mig själv ;) Adios.

vilken bra start, eller.......

Då har ytterligare en helg passerat. I fredes blev det bara grillmys hemma hos mig med älsklingen. på lördagen skulle jonas iväg och jobba men innan dess hann vi med en 2 timmars promenad från vejby hamn till ramsvik och tillbaks. på kvällen skulle blev det 50 års fest för min faster. och ja, vad säger man... det blev galet, kul och ångestblandat. jonas kom dit efter att han slutat jobba och sedan blev det den ena gin o tonicen efter den andra. runt 11 snåret (tror jag) kom plötsligt david dit i en taxi som hade varit på maskerad, så han hade en snygg målar-outfit på sig. och innan jag visste ordet av det var plötsligt en lapdance a la david igång till min faster.. som inte bara är min faster, utan även min arbetsgivare! så jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. nästa måndag ska jag dit och det är rättså ångestfyllt kan jag medge ;) aja, vid 1 tiden gick vi ut i stan en runda sen blev det hemgång. och igår mådde jag som jag förtjänade! fyyyyy säger jag bara men sånt är livet. nu har jag bara sjukt ångest över att jag inte tagit mig tid till ngt skolarbete denna helgen, men har verkligen ingen motivation alls. nu håller jag iaf på lite med mitt religionsarbete som jag ligger rättså efter med! suuuck, och tack för mig.

- Vart blir min balklänning av förresten ??? :s

dumma, dumma mig!

det är så typsikt mig att ta fel på tider o dylikt. idag hände det igen. jag trodde att de sålde balbiljetter till kl 15:00 och kom dit 14.30 för att upptäcka att de slutade sälja biljetterna för en halvtimme sedan. sinnneee, men jag hoppas att det går att ordna på något sätt annars vet jag inte vad jag gör!  aja. Igår var jag i halmstad med min klass hela dagen. först på morgonen var vi på Aros fortet, vilket var kul men svårare o klurigare än jag trodde. i en del rum fattade vi inte alls vad man skulle göra ens. därefter blev det en 3 h lunch med mc donalds och lite gassande i solen för att vila upp oss inför det jag befarade mest. vi skulle spela soft-air gun, och jag hade håliga jeans men det löste sig och jag fick en hel kamoflagefärgad utstyrsel, så då kände jag mig ordentligt rustad för kriiig. ja, det kändes nästan som att vi var i krig. men det var väldigt kul och inte minst sagt svettigt under militärkläderna jag hade på mig! dagen avslutades med en pizza, så på hälsofronten kan man väl säga att jag gick plus - minus - noll .

just nu ska jag börja skriva på mitt religions arbete som ska vara inlämnat imorgon vilket INTE känns alltför bra. väldigt typiskt mig att skjuta upp saker in i det sista. man får bara ångest och blir stressad och lovar sig själv att aldrig göra om det men nästa vecka sitter man där igen! nej, nu måste jag försöka göra något vettigt. adios!

glad påsk!

Nu är man nog inte reeedigt ordentligt jävla trött på sill och alla smaskiga påsk-tillbehörigheter. Jo,tack, efter först en ordentlig påskmiddag med min släkt på skärtorsdagen, sen blev det såklart mat över till dagen därpå som blev en god frukost och lite lunch, sedan spenderades hela lördagen med Jonas släkt ute i Skummeslöv med ytterligare en ordentlig påskmiddag. Det har varit gott och trevligt! men nu räcker det :P Glad påsk på er :) och sen skulle jag vilja sätta punkt för detta årets påskfirande.

I torsdags satt jag och Jonas ute på min terass enda fram till klockan blev över tio på kvällen. Så härligt att man faktiskt börjar kunna göra sånna saker utan att frysa fast i stolen! Vi drack vin och öl, lyssna på musik, sjöng och myste med lite tända ljus tills vi sedan tog bussen in till ängelholm, åt lite kvällsmat på Lindéns, sen var vi redo för en utgång. Men vår lilla förfest slog faktiskt stan. Det var lite si sådär, men på torstens var det faktiskt ovanligt härlig stämning :) Dagen därpå blev det grillning med några stycken ute hos Marielle i aggarp . vi kom dessutom på att vedstockar (elr va de nu heter) funkar utmärkt att spela kubb med ! Men dock var både jag och jonas otroligt slitna så stack hem lite tidigare än de andra. Hela lördagen spenderades i skummeslöv. Det var riktigt fint väder så det var riktigt mysigt ute i den lilla sommarstugan vi var i. Var hemma igen hos mig vid halv nio tiden och då tänkte vi cykla ner till josefin som hade fest, men när vi väl var hemma insåg vi hur trötta vi var så det blev en kväll i soffan istället med film och lite silltårta och lamstek som vi snappade upp hos jonas mamma när vi lämnade av Ebba och Rebecka, haha. men ja, då var man som sagt rättså trött på sill! Idag bjöd vi mina föräldrar på en ordentlig brunch och sen la vi oss nere på stranden och solade. Det var riiktigt schteekigt varmt men så sköönt :) fast hann inte vara där så länge innan jonas skulle iväg och jobba. Och nuuuu måste jag plugga. Har ångest som fan, men vem vill sitta innne vid datorn och plugga när det är så fint väder? nte jag varjefall, men nu måste jag sätta fart och göra det ändå. Nej, nu har jag kramp i fingrarna så adios gott folk !


En bild ifrån när vi gick ner till stranden i skummeslöv. Tydligen används även stranden som väg för bilar vilket känns rättså nytt för en ängelholmsbo som jag ?? Haha. Jag älskar min Jonas <3 ´´ Det finns ingen som dig!

en solig dag :D



freidag

solen skiner utanför fönstret och man kan ju inte annat än att bli på gott humör då. nu känns inte somaren alls särskillt långt bort! om ungefär en månad fyller jag 19, sen har jag några härliga avslutning veckor framför mig sen är det studenten som står på tur! livet leker med andra ord, och nu ska jag bara hoppas på att jag har ett jobb i sommar också. och att jag kommer in på någon skola till hösten hehe, eller, jag har bestämt mig nu att jag ska söka vidare redan nu men sen får jag se om jag tackar ja till något jag kmr in på till hösten. har jag jobb så väntar jag nog ett halvår/år med att plugga vidare. Nu arbetar vi lite med projektarbetet i skolan, men om en halvtimme ska vi ut och spela brännboll med alla dem andra treorna och sedan grilla korv i trädgården på skolan eftersom vår andra "matsal" är stängd idag. kul, men det enda är att jag har inte särskillt lämliga skor för att springa i gräs med idag. suck.. men men! ikväll blir det party ute i monka! haha , men det blir säkert väldigt kul. tänkte ladda upp lite bilder senare idag :) adios

when it was good

http://www.imeem.com/flipsyde/video/9P9eh4kE/flipsyde-when-it-was-good-music-video