Min stora, stooora Jonas

Igår fyllde min älskling hela 21 år, och det började vi fira redan i måndes så smått. Det blev att jag försökte mig på att laga lite mat till honom. Det blev ganska så enkelt o lagom en melonsallad med parmesanost, parmaskinka och fucaccia med oliv,fetaost och rödlök med en flaska rose till. Gottit. Och igår fyllde han alltså år, så det firade vi! Jag och jonas delade en flaska rött vin på hans terass innan vi gick bort till båten där rebecka, ella, johan, ebba och alexandra väntade. Micke (kocken) hade lagat super god mat till oss. Det blev sellerimos med ungsbakad oxfilé, tomat och svamp med en sås till. Fruktansvärt gott kan jag säga. Avslutade med en panacotta med bär. Sen blev det en hel del dricka också, speciellt för födelsedagsgrisen. haha, började vandra hemåt i blåsten vid halv ett tiden så jag var ganska så död imorse när jag vaknade. Blev en god frukost med äggröra, stekt skinka och bacon, tomat, gurka, rödlök, melon och yogurt. Hehe :)

Idag när jag kom hem till mig själv i vejby så märktes det redan under dessa två dagar jag varit hos jonas att kattungarna hade växt. Känns som att tiden bara kommer springa iväg och innan man vet ordet av det är de redo att hitta nya hem. Kommer bli svårt att ge bort dem små liven :) så sööööta.

Nu måste jag verkligen plugga historia. Antagligen ska jag bara vara glad om jag får ett G imorgon på provet, så får väl bli en kompletteringsuppg på det. suck. Är väldigt ovan  vid att ha prov. Det ingår näml inte riktigt i JBs koncept att ha prov hehe Nä, slut pladdrat för min del! Sov gott när ni ska! Ciaoo


äntligen!

Jag glömde säga att Selma äntligen har fått sina kattbebisar. Tyvärr (hmm) så är alla tre helt identiska, svart/vita små saker. Men om två veckor kommer de väl vara sådär fruktansvärt söta så man bara smälter! :) Ikväll blir det krogrejset i ängelholm! Men först...pizzzaa!

Ciiao

Jag lever!

Det var ett tag sedan sist som jag bloggade här men har haft fullt upp de senaste dagarna. Balen är nu avklarad och det blev självklart ett minne att minnas! :) Jag stack till Alex vid lunchtid och när jag kom dit hade hon gjort en jättegod sallad med melon, vegbiff och stekt skinka. Mums! Sedan började vi göra oss i ordning och när vi var klara begav vi oss till jonas lägenhet i helsingborg, där jag alex, viktor, isabelle, johan, zacke, maria och jerry sammlades upp och gjorde oss redo för att entra balen. Det blev som sagt en mycket lyckad kväll som jag länge kommer minnas. Igår blev det en väldigt lugn dag. Jag och älskling lagade mat, det blev tomat och basilika brucheta, sedan lite oxfilé med klyftpotatis och bearnaissås. Vi såg på Pojken med randig pjamas, och den rekomenderar jag verkligen! Hemsk film som utspelar sig under andra världskriget, men den var fruktansvärt bra. Sen har jag precis som många andra (vad jag förstått) gått och blivit förälskad i en vampyr. Haha, om man nu får lov att vara det som flickvän :) Men är det på film så kan det väl gå för sig... Twilight är verkligen en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Såg filmen två gånger samma dag, sen tyckte jonas att jag fick ge mig, vilket jag kan hålla med om men fy så bra.. Nej, nu ska jag fixa med lite saker här. Trevlig helg  !

Ciaoo .

Dygnet är för kort!

Nu sitter jag här och stressar inför de två redovisningarna som ska betas av imorgon. Först religionsredovisning och under hela eftermiddagen måste jag fixa klart allt inför projektredovisningen imorgonkväll 18.00-20-30. Därefter kan jag säga att jag kommer vara ganska så död i knoppen. Men det är väl bara till att bita ihop!

I fredes blev det varjefall en mycket lyckad utgång. Började kvällen hos Alexander, där vi sedan begav oss vidare ner till Nicks och Bahnhof... Bhof var verkligen över mina förväntningar, så det var kul!


Såhär glad blir Micie med två öl i handen! haha 

I lördes blev det först lite film mys. Såg bl.a. Twilight som var så sjukt bra. Spännande, mystisk, romantisk, allt i ett film ;) Jag rekomenderar den verkligen till er som inte redan sett den! Vid 5 tiden blev det middag på Tunneberga gästgivargård med Jonas familj m.m. Tyvärr var inte min aptit den bästa den dagen, som man hade önskat att den var, men det var trevligt varjefall.
Idag har jag hållt på lite med projektet och sedan har jag varit hos alex. Skulle träna inför redovisningen imorgon men blev dessvärre inte alltför aktiv pluggtiid ;) Sen när jag cyklade hem hade det börjat blåsa och regna, men det var faktsikt rättså skönt ändå. Fick benmusklerna arbeta lite i motvinden! ;) Positivt.

Nu ska jag faktsikt sova fastän jag verkligen inte har tid med det. Godnatt. Ciaooo

sol idag!

idag har äntligen solen och VÄRMEN kommit tillbaks, och nu hoppas jag att det håller i sig också. Har suttit ute på balkongen och solat under lunchen. Idag består dagen av plugg med historia och projektarbetet. hela nästa måndag(efterm. +kväll) och tisdag(efterm.) ska vi bara redovisa våra projektarbeten. Men det blir nog kul. Idag ska jag till doktorn halv två så blir en kort dag i skolan idag. Igår var jag och alex och solade tsm, för om 1 vecka är det BAL på dunkers och då ska jag försöka vara så brun som möjligt. Kommer ligga i solariet hela helgen. För övrigt har jag bara en klänning och en balbiljett klar, så det återstår en del som behövs både göras och köpas, men jag är ju som vanligt ute i sista minuten. På fredag ska jag till bahnhof iaf. Så är det tänk åtminstonde. Känner att jag behöver lämna böckerna och komma ut lite ;) dessutom är det ju ute-premiär så det blir nog kul. Nu ska jag fortsätta med mitt projektarbete.

Ciao!

I got my angel now

Nu har jag suttit uppe och knopat på både en present och ett skolarbete, tillräckligt länge, så nu är det dags för en god natts sömn. Eller så himmla gott kommer jag nog inte sova för snart kommer Jonas hit som har varit ute ikväll. Men...men... längtar tills studenten sjukt mycket. Ska bli så skönt att slippa skolan ett tag och jobba istället! Godnatt


fredag

Ikväll ska jag och jonas bara laga mat och dricka lite vin tillsammans. Har så mycket i skolan att göra nu, så festandet läggs på hyllan nu de 2-3 närmsta helgerna. Nu ska jag in till stan o göra lite ärenden. Ciao! Trevlig helg!


torsdag

Nu är min Selma HÖG gravid. Det är min katt jag talar om för er som inte vet. Så nu går jag och bara väntar och hoppas på att dem små bebisarna ska ploppa ut snart så jag kan kela med dem. De har blivit väldigt spralliga i magen på henne nu, så jag hoppas att dem är på gång :D Kattungar är ju bland det sötaste som finns, så kunde inte låta bli att låta Selma få några st sen efter det är det sterilisering som gäller för hennes del. Så om det är någon som funderar på att köpa en katt så har jag nog ett gäng snart. Kommer självklart lägga någon bild på dem sen. Nu ska jag skriva klart min uppsats. Har nyligen tryckt i mig alldeles för mycket cheesecake... Väldigt för mycket! Ciao

onsdag

Idag blåser det och regnar något fruktansvärt. Och bara för den sakens skull har jag nu sjukt mycket ångest eftersom jag imorse bestämde mig att stanna hemma. Var inte alls sugen på att ge mig ut i ovädret och cykla till busshållsplatsen. Men ja, onödigt av mig för snart måste jag! Jag ska ju nämligen till friösören idag:) Ikväll blir det filmmys hos älskling.
Ciao!

tisdag

Nu sitter jag i skolan och ska snart bege mig tänkte jag. Sticker en kvart tidigare idag hehe! Sen ska jag till hbg, möta upp jonas och gå och köpa ny bikini och ett par skor, tror jag. Därefter ska vi till ängelholm, hem till rebecka och company som kommit hem från cypern inatt så de är säkert härligt solbrända, precis så man önskar att man själv kunde vara vid denna tiden. Resten av kvällen består av att göra klart ett skolarbete jag ligger efter i. Hatar när jag skjuter upp saker såhär... Men men. Klockan nio är det Desperate Housewives, som är så dundrans himmla braaa. Sen kan jag berätta att efter typ 100 år är det faktiskt hög tid att göra ett besök hos frisören, så imorgoneftermiddag ska jag dit och både klippas och slingas! Längtar riktigt mycket. Adios


Valborg

Tänkte bara skriva några rader om mitt valborgsfirande. Jag, Jonas och Alexandra cyklade bort till skepparkroken där Oskar hade lite fest. Blev en lugn men ganska kul kväll ändå, för min del. Vid halv ett cyklade jag och alex hem. Efter att ha krämmt upp varandra rejält skiljdes vi åt och jag cykla ensam hem i mörkret med en halvt fungerande lampa. Men jag kom hem välbeållen och var lagom sliten när klockan ringde kl 06.00 efter att en fuller jonas dundrat in vid 4 snåret också :D



Efter alla bilder vi tog blev det inte många lyckade. Om nu ngr överhuvudtaget! Haha :)<3

söndag


Smygfottade jonas när han sparkade fotboll med sig själv på gräsmattan. Och se vilken snygg pose jag fångade när han kastade bollen eller något :D  

Min födelsedag i Köpenhamn.



myste i solen på en italiensk restaurang..

(Jag får nog skicka jonas på fotokurs och aldrig glömma solglasögonen hemma igen.)




Tack älskling för att du gjorde min dag! Love you <3