ledig!

Nu ska jag inte jobba fören på fredag och det känns ju aningen tråkigt, men eftersom solen strålar så gör det ju faktiskt inget om man är ledig och kan ligga på stranden :) Hade en  jättemysig kväll igår på Hos Jonas. Stack ner vid 8 tiden och åt en väldigt god fisksoppa, kvällssolen sken och det var helt vindstilla. Hur mysigt som helst nere vid havet. Sen kom även alex, david, josse, johanna mfl. och det blev en helt lagom söndagskväll med god mat o dricka o trevligt sällskap. Får verkligen hoppas att vädret är lika bra, om inte bättre, nästa söndag för i så fall kommer det bli grymmt! Längtar redan.
Kan förresten berätta vad jag gjort annars denna helg. Midsommar firades med en massa mat, nobbar och Rappa Kalja hos min gode vän Rebecka, och sedan blev det Banhof på det. En kul kväll, med alldeles för mycket tequilashotande men det är väl så det ska va! Jag o jonas fick en rejäl dusch också i regnet påväg hem till rebecka mitt i natten. fyyyyy som det öste ner, till slut var man så dyngsur att man sket i vilket och slutade undvika de största vattenpölarna. Dagen efter bjöds det på struts-äggröra a la Jonas. Dagen innan stack vi nämligen till en strutsfarm och jonas köpte ett strutsägg som han länge länge velat göra. Det var verkligen gigantiskt stort. 25 vanliga hönsägg i ett ägg! Haha, men det smakade som vanliga ägg iaf :) sen blev det en lång slappe lördag med film och allt onyttigt man kan komma på....

Nu ska jag äta frukost. Jag orkar sällan lägga upp kort men tänkte försöka göra det lite senare, när jag orkar. Fast det blir nog imon ;) Ciiaooo..

Update!

Vi har sett fel på datumet!! Störigt, eftersom vi var väldigt sugna på en kväll Hos Jonas ikväll. Men får väl hålla oss en vecka :) Eller, ja, vi ska ner dit ändå men nu blir det ju bara mat där : ) Ciao.


söndagsmys :)

Idag tog vi en lång sovmorgon, sedan var vi (eller mest jag kanske..) tvugna att kolla rean på Johannesens. Vi är riktiga stammisar där nu så det nästan börjar kännas lite skämmsigt att komma dit. Haha, fast vi handlar ju faktsiskt alltid något när vi är där så de är nog glada att ha oss ;) Men idag blev det inte mycket mer än ett par kalsonger till jonas. Haha! Men iaf, nåågot! Därefter drog vi en runda ner till båstad och gick en sväng och myste i solen. Dock var det faktiskt inte så varmt som det såg ut att vara nere vid havet. Sen kom vi hem, har ätit stekt nypotatis o ägg och nu är jag tvungen att ut och kasta Gris med jonas. Ska fylla upp första glaset vin för kvällen, sen ska vi cykla ner till hamnen till resturangen Hos Jonas och äta och dricka gott, sen kommer lite andra vänner o joinar oss och så blir det party. Premiär ikväll så ska nog bli kul. Hoppas inte solen försvinner bara : ) Trevlig kväll allihop ! Ciaooo

Jobb imorgon!

Japp, imorgon och resten av sommaren blir det till att jobba jobba! Något jag ber för just nu är dock att slippa jobba dagen efter midsommar, trots jag inte har några planer än men ändå. Jobbade dagen efter valborg så hoppas jag får ledigt på lördag varjefall (vilket jag inte tror jag får!!). Nåja. nu ska jag ut på en promenad med mina älsklingar, Jonas o min hund tessie. Blir en strandpromenad i solen :)     Ciaao

Studenten avklarad.

Det ösregnade från morgon till kväll, vi missade tåget runt stan och vårt flak, alexandra blev sjuk, jag fick 2 h väntetid på taxi, och kvällens slut slutade i katastrof pga alldeles för mycket alkohol, men trots det så har jag mellan dessa stunder haft sjukt kul och jag kommer aldrig glömma den dagen! : ) Har fått många fina presenter också, och hade mycket trevligt på min studentmottagning så vill tacka alla som var med mig den dagen och kvällen. 

Dock gjorde något den kvällen som jag länge kommer skämmas över, något jag blev väldigt chockad över mig själv att jag faktiskt gjorde! Vettet var visst helt ur mig den kvällen visade det sig, men jag kan tyvärr inte göra det ogjort hur mycket jag än önskar att jag kunde det. : ( <3

planer för veckan

Tisdag - Min tisdag blir inte lika spännande som många andras. Denna dagen ska jag förbereda, städa, handla och fixa inför fredagens mottagning.
Onsdag - Det blir en tidig avfärd för en tripp till Tyskland med Jonas och handla en massa mumsig alkohol och på hemvägen ska jag hoppa av i DK och joina de andra på gröningen, sedan blir det väl Svea eller något!
Torsdag - Paddla kanot med 3orna kl 10.00, sedan hem och vända, åka in till stan och fixa med flaket och lärarmiddag kl 19.00.
Fredag - STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!
Lördag -död..
Söndag -halvtdöd..

SISTA VECKAN!

Nu börjar det äntligen gå in i skallen på mig att detta är sista veckan för mig på John Bauergymnasiet. På fredag tar jag STUDENTEN! Känns härligt att bara säg det! De senaste dagarna har jag varit helt sprallig i kroppen och jag har nog aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu. Ja, det är sant! Det känns nästan lite som när man är nykär, som om man har fjärilar i magen och svävar på moln. Det är som om någon plötsligt lyft bort tyngden ifrån mina axlar, alla måsten, alla skolarbeten och krav. Nu är betygen satta och jag har gjort mitt, kanske inte mitt bästa, men jag var ändå nöjd när jag såg mina betyg idag. Men jag var inte bara nöjd utan oerhört lättad. Det är över nu! Det är nu jag ska börja forma min framtid och jag ser inte annat än positivt på det! På fredag smäller det iaf! Jag ska gå in med inställningen -. Det finns inga gränser! Sen får jag hoppas att inställningen tar mig igenom dagen och kvällen, FÖR FY FAN VA KUUL VI SKA HAA!!! :D:D:D

Bebisarna börjar bli stora bebisar..






Det är lite svårt att fota dem, och än så länge ligger de mest bara och sover eller äter, men om någon vecka är de nog uppe och busar : )

sovmorgon!

Eller inte! Eftersom jag missat att vi började kl 10.00 idag, och det är ju inte så skoj när man suttit i skolan och inte haft något att göra sedan 08.00, och sen ska vi bara lämna in datorerna vid 10, sen hem igen. Löönt! Hade hellre varit med på jonas mysfrukost och sen gått ner till stranden och solat, Faast, det kan jag ju iofs göra sen ändå. Det blir en enorm lättnad att lämna in datorn idag för nu vet jag att det inte blir fler skoluppgifter! Det är äntligen över! Nu har jag bara två händelserika veckor framför mig utan någon som helst ångest eller stress för att jag måste plugga. Vilken känsla!!! På lördag är det party på MS Harmony med sverigetema för oss studenter, hoppas på en trevlig kväll! Om vädret blir fint kan det bli hur lyckat nu när man kan vara uppe på soldäck också!:)

Imorgon är jag ledig eftersom de flesta andra är på Liseberg! Oturligt nog sägs vädret bli sämre imorgon men jag hoppas meterologerna har fel :) Ciaoo

I söndes tog jag första doppet i havet förresten och låg på stranden hela dagen :D Det var riiktigt skönt så kanske får bli ett idag också?